Voordeuren

In de Klassieke serie van Rozut zijn de deuren opgenomen die uitstekend tot hun recht komen in een ‘thuis’ met een eigen karakter. Boerderij, grachten¬pand of herenhuis, de deuren uit deze serie zijn een aanvulling op uw entree.
Door de uitstraling die van deze modellen uitgaan komen de karakte¬ristieke eigenschappen van uw huis nog meer naar voren. De profileringen en de deurroosters vormen samen met het glas-in-lood het type deur  dat u zoekt. Met een deur uit de klassieke serie van Rozut is uw huis verzekerd van een exclusieve en stijlvolle uitstraling.

De moderne serie buitendeuren van Rozut: strak en stijlvol. Het lijnenspel van dorpels en panelen zorgt ervoor dat deze deuren een frisse en verassende indruk achterlaten bij uw bezoekers. Degelijkheid en een modern lijnenspel zorgen ervoor dat u een deur in huis heeft waar menig voorbijganger naar om zal kijken. Deze deuren zijn speciaal ontwikkeld voor de hedendaagse huizen. Met een deur uit deze serie zult u zich altijd onderscheiden van uw buren. met een juiste kleur aflak kunt u de deur en uw huis tot de blikvangervan de straat maken.

In het begin van de vorige eeuw werden er oersterke en degelijke huizen gebouwd van duurzaam materiaal. Bij dit type woning past een deur uit de Oud Hollandse serie van Rozut. De deuren uit deze serie kenmerken zich door paneelopbouw en strakke lijnen. In vele van deze modellen zijn luikjes aanwezig die zorgen voor het unieke karakter dat hoort bij deze jaren. De ronde profiellijsten geven een extra accent aan de deur, waardoor het een typische oud Hollandse deur wordt. Net als de woningen uit deze jaren zijn ook de deuren van een bijzonder hoge kwaliteit.

De modellen die in de Traditionele collectie van Rozut zijn opgenomen kenmerken zich door enorme veelzijdigheid en de degelijke kwaliteit.

Elke deur in deze serie zal een sieraad zijn voor uw huis. In de Traditionele serie is er voor elke klant wel een geschikte deur te vinden, of u nu houdt van strakke lijnen of speelse vormen.

U kunt uw deur afmaken met blank- of figuurglas (enkel- of isolatieglas).

Mocht het toch niet lukken de juiste deur te vinden, dan kunt u natuurlijk ook zelf een ontwerp maken en deze aan ons voorleggen.

Panelen
Enkele modellen kunnen ook met diamantpanelen uitgevoerd wor­den, uiteraard kunt u ook panelen weglaten of erbij bestellen.

Eigen ontwerp
Heeft u de deur van uw keuze niet kunnen vinden, dan nodigen wij u van harte uit om met een eigen ontwerp te komen. Wij zullen dan beoordelen of deze constructief en kwalitatief mogelijk is.

Showroom
Vrijwel alle afgebeelde modellen zijn ook in onze showroom te bewonderen. Onze deskundige medewerkers kunnen al uw vragen beantwoorden.

Contact

Xander Roordink
Rozut Houtbewerking BV
Tel: 0575-513678
Fax: 0575-513643

E-mailadres: info@rozut.nl

Copyright © 2019 Rozut Houtbewerking BV  |  Privacy